Strategie marketingowe w działalności gospodarczej
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł V: Strategie marketingowe w działalności gospodarczej. Ebook, videocast…
Zakładanie i prowadzenie działalności gospodarczej
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł IV: Zakładanie i prowadzenie działalności gospodarczej. Ebook, videocast…
Prawne podstawy podejmowania i wykonywania działalności gospodarczej
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł III: Prawne podstawy podejmowania i wykonywania działalności gospodarczej.…
Formy organizacyjno-prawne przedsiębiorstw
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł II: Formy organizacyjno - prawne przedsiębiorstw. Ebook, videocast…
Podstawy ekonomii
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł I: Podstawy ekonomii. Ebook, videocast i audiocast.
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…