Zasady organizacyjne i techniczne pracy biurowej w administracji
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Zasady postępowania administracyjnego. Moduł VII: Zasady organizacyjne i techniczne pracy biurowej w administracji.…
Postępowanie egzekucyjne w administracji
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Zasady postępowania administracyjnego. Moduł VI: Postępowanie egzekucyjne w administracji. Ebook, videocast i audiocast.
Pisma w postępowaniu administracyjnym
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Zasady postępowania administracyjnego. Moduł V: Pisma w postępowaniu administracyjnym. Ebook, videocast i audiocast.
Elementy postępowania administracyjnego
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Zasady postępowania administracyjnego. Moduł IV: Elementy postępowania administracyjnego. Ebook, videocast i audiocast.
Właściwość organu administracyjnego
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Zasady postępowania administracyjnego. Moduł III: Właściwość organu administracyjnego. Ebook, videocast i audiocast.
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…