Wprowadzenie do prawa cywilnego. Część ogólna prawa cywilnego
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Przepisy/Elementy prawa cywilnego i prawa pracy. Moduł I: Wprowadzenie do prawa cywilnego. Część…
Obliczanie i interpretacja wskaźników dotyczących zatrudnienia i wynagrodzeń
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł VIII: Obliczanie i interpretacja wskaźników…
Sporządzanie deklaracji z tytułu ubezpieczeń społecznych i zdrowotnych
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł VII: Sporządzanie deklaracji z tytułu…
Sporządzanie listy płac
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł VI: Sporządzanie listy płac. Ebook,…
Rozliczenie z urzędem skarbowym w zakresie podatku dochodowego od wynagrodzeń
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł V: Rozliczenie z urzędem skarbowym…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…