


Narzędzia i sprzęt do wykonywania robót tapeciarskich
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty tapeciarskie. Moduł VII: Narzędzia i sprzęt do…

Rodzaje podłoży i sposoby ich przygotowania pod różnego rodzaju tapety
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty tapeciarskie. Moduł VI: Rodzaje podłoży i sposoby…

Tapety i ich właściwości
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty tapeciarskie. Moduł V: Tapety i ich właściwości.…

Programy komputerowe wspomagające wykonywanie zadań (roboty tapeciarskie)
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty tapeciarskie. Moduł IV: Programy komputerowe wspomagające wykonywanie…

Przyrządy i metody pomiarowe (roboty tapeciarskie)
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty tapeciarskie. Moduł III: Przyrządy i metody pomiarowe.…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Przygotowanie ofert usług gastronomicznychZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł II: Przygotowanie ofert usług gastronomicznych. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.