PROJEKT

Zawodowa Edukacja
  • wielkość czcionki

Zawodowa Edukacja

Na portalu udostępniane są e-zasoby, które zostały stworzone w ramach projektu „Model systemu wdrażania i upowszechniania kształcenia na odległość w uczeniu się przez całe życie” realizowanego przez Krajowy Ośrodek Wspierania Edukacji Zawodowej i Ustawicznej.

Wyszukiwanie e-zasobów na portalu jest wyjątkowo proste :)

Wystarczy wpisać w wyszukiwarce portalu nazwę zawodu (górna kolorowa belka pod menu - ikonka lupy) i automatycznie zostaną wygenerowane wszystkie dedykowane e-zasoby. Bonusowo większość skryptów jest w 3 wersjach: pdf., doc(x)., odt. Warto także dodać, że ponad 1000 projektowych filmów zostało „wysłanych” na YouTube - kanał Republika Edukacji.

Portal powstał w 2014 r. :) Pierwotnie był dostępny na domenie plantacjaelearningu.pl, później na domenie zawodowaedukacja.pl Dawno już o nim zapomniałem...

15 marca 2020 r. został reaktywowawny! Taki mamy czas, że każdy e-zasób może pomóc w tych trudnych i wyjątkowych dniach...

Pozdrawiam Piotr Halama

 

Hity Plantacji

  • Obszar T Zastawa i bielizna stołowa
    Zastawa i bielizna stołowa
    Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
  • Obszar T Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie
    Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie
    Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
  • Obszar T Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług
    Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług
    Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…