Sporządzanie dokumentów w sprawach emerytalno - rentowych pracowników
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł III: Sporządzanie dokumentów w sprawach…
Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rekrutacji, zatrudnienia i przebiegu pracy pracowników
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł II: Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rekrutacji,…
Stosowanie przepisów prawa dotyczących spraw kadrowych i płacowych
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Zasady prowadzenia spraw kadrowo - płacowych. Moduł I: Stosowanie przepisów prawa dotyczących…
Polityka fiskalna i monetarna państwa
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł VIII: Polityka fiskalna i monetarna państwa. Ebook, videocast…
Rola państwa w gospodarce
Zawód: technik ekonomista. Kwalifikacja: A. 35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Kurs: Organizowanie działalności gospodarczej. Moduł VII: Rola państwa w gospodarce. Ebook, videocast i…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…