Rodzaje i charakterystyka włosów ludzkich
Zawody: fryzjer, technik usług fryzjerskich. Kwalifikacja: A.19. Wykonywanie zabiegów fryzjerskich. Kurs: Zasady pielęgnacji włosów. Moduł I: Rodzaje i charakterystyka włosów ludzkich. Ebook, videocast i audiocast.
Opakowania towarów
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł VIII: Opakowania towarów. Ebook, videocast i audiocast.
Oznakowanie towarów przeznaczonych do sprzedaży
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł VII: Oznakowanie towarów przeznaczonych do sprzedaży. Ebook, videocast i audiocast.
Ilościowa i jakościowa kontrola towarów
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł VI: Ilościowa i jakościowa kontrola towarów. Ebook, videocast i audiocast.
Zasady przyjmowania i dokumentowania dostaw towarów
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł V: Zasady przyjmowania i dokumentowania dostaw towarów. Ebook, videocast i audiocast.
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…