Zabiegi pielęgnacyjne na biust
Zawód: technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja: A. 62. Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp. Kurs: Zasady wykonywania zabiegów na ciało. Moduł VIII: Zabiegi pielęgnacyjne na…
Zabiegi pielęgnacyjne przy cellulicie i rozstępach
Zawód: technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja: A. 62. Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp. Kurs: Zasady wykonywania zabiegów na ciało. Moduł VII: Zabiegi pielęgnacyjne przy…
Charakterystyka towaroznawcza towarów nieżywnościowych
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł III: Charakterystyka towaroznawcza towarów nieżywnościowych. Ebook, videocast i audiocast.
Charakterystyka towaroznawcza towarów żywnościowych
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł II: Charakterystyka towaroznawcza towarów żywnościowych. Ebook, videocast i audiocast.
Podstawowa terminologia z zakresu towaroznawstwa
Zawód: sprzedawca. Kwalifikacja: A. 18. Prowadzenie sprzedaży. Kurs: Towar jako element sprzedaży. Moduł I: Podstawowa terminologia z zakresu towaroznawstwa. Ebook, videocast i audiocast.
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…