Elementy polskiego i europejskiego prawa pracy
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Przepisy/Elementy prawa cywilnego i prawa pracy. Moduł VII: Elementy polskiego i europejskiego prawa…
Analiza wybranych umów z części szczegółowej prawa zobowiązań na przykładach z praktyki
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Przepisy/Elementy prawa cywilnego i prawa pracy. Moduł VI: Analiza wybranych umów z części…
Część szczególna zobowiązań. Umowy
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Przepisy/Elementy prawa cywilnego i prawa pracy. Moduł V: Część szczególna zobowiązań. Umowy. Ebook,…
Część ogólna zobowiązań
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Przepisy/Elementy prawa cywilnego i prawa pracy. Moduł IV: Część ogólna zobowiązań. Ebook, videocast…
Odpowiedzialność cywilna
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Przepisy/Elementy prawa cywilnego i prawa pracy. Moduł III: Odpowiedzialność cywilna. Ebook, videocast i…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…