Demontaż i montaż maszyn elektrycznych
Zawody: technik elektryk, elektryk, elektromechanik. Kwalifikacja: E.7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Podstawy konserwacji maszyn i urządzeń elektrycznych. Moduł V: Demontaż i…
Lokalizacja uszkodzeń i konserwacja urządzeń elektrycznych
Zawody: technik elektryk, elektryk, elektromechanik. Kwalifikacja: E.7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Podstawy konserwacji maszyn i urządzeń elektrycznych. Moduł IV: Lokalizacja uszkodzeń…
Lokalizacja uszkodzeń i konserwacja transformatorów
Zawody: technik elektryk, elektryk, elektromechanik. Kwalifikacja: E.7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Podstawy konserwacji maszyn i urządzeń elektrycznych. Moduł III: Lokalizacja uszkodzeń…
Lokalizacja uszkodzeń i konserwacja maszyn elektrycznych
Zawody: technik elektryk, elektryk, elektromechanik. Kwalifikacja: E.7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Podstawy konserwacji maszyn i urządzeń elektrycznych. Moduł II: Lokalizacja uszkodzeń…
Części zamienne maszyn i urządzeń elektrycznych
Zawody: technik elektryk, elektryk, elektromechanik. Kwalifikacja: E.7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Podstawy konserwacji maszyn i urządzeń elektrycznych. Moduł I: Części zamienne…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…