Akt prawny
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł II: Akt prawny. Ebook, videocast i audiocast.
Istota administracji i zakres prawa administracyjnego
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł III: Istota administracji i zakres prawa administracyjnego. Ebook, videocast…
Organy administracji rządowej i samorządu terytorialnego
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł VII: Organy administracji rządowej i samorządu terytorialnego. Ebook, videocast…
Podział terytorialny państwa
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł VI: Podział terytorialny państwa. Ebook, videocast i audiocast.
Wadliwość aktu administracyjnego. Uznanie administracyjne
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł IV: Wadliwość aktu administracyjnego. Uznanie administracyjne. Ebook, videocast i…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…