Obsługa spotkań służbowych
Zawód: technik logistyk. Kwalifikacje: A. 30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania. A. 31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas…
Korespondencja służbowa
Zawód: technik logistyk. Kwalifikacje: A. 30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania. A. 31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas…
Komputer w pracy biurowej
Zawód: technik logistyk. Kwalifikacje: A. 30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania. A. 31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas…
Wybrane zagadnienia z zakresu prawa administracyjnego. Praktyczny aspekt obsługi klienta
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł VIII: Wybrane zagadnienia z zakresu prawa administracyjnego. Praktyczny aspekt…
Wiadomości wstępne o państwie i prawie
Zawód: technik administracji. Kwalifikacja: A. 68 Obsługa klienta w jednostkach administracji. Kurs: Podstawy/Elementy prawa administracyjnego. Moduł I: Wiadomości wstępne o państwie i prawie. Ebook, videocast…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…