Parametry techniczne i budowa maszyn elektrycznych
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Maszyny elektryczne. Moduł II: Parametry techniczne i budowa maszyn…
Zasady działania maszyn prądu stałego i przemiennego
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Maszyny elektryczne. Moduł III: Zasady działania maszyn prądu stałego…
Zasada działania transformatorów
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Maszyny elektryczne. Moduł IV: Zasada działania transformatorów. Ebook i…
Rodzaje uzwojeń i materiałów konstrukcyjnych
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Maszyny elektryczne. Moduł V: Rodzaje uzwojeń i materiałów konstrukcyjnych.…
Materiały przewodzące i magnetyczne
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Maszyny elektryczne. Moduł VI: Materiały przewodzące i magnetyczne. Ebook…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…