Budowa i zasada działania urządzeń i systemów mechatronicznych
Zawód: technik mechatronik. Kwalifikacja: E.18. Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kurs: Przygotowanie do rozruchu urządzeń i systemów mechatronicznych. Moduł I: Budowa i zasada działania urządzeń…
Urządzenia elektryczne w energetyce
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Urządzenia elektryczne. Moduł VI: Urządzenia elektryczne w energetyce. Ebook…
Ochrona przeciwporażeniowa w urządzeniach elektrycznych
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Urządzenia elektryczne. Moduł V: Ochrona przeciwporażeniowa w urządzeniach elektrycznych.…
Urządzenia grzejne i rozdzielnice nn
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Urządzenia elektryczne. Moduł IV: Urządzenia grzejne i rozdzielnice nn.…
Łączniki niskiego napięcia i źródła światła
Zawody: elektromechanik, elektryk, technik elektryk. Kwalifikacja: E. 7. Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kurs: Urządzenia elektryczne. Moduł III: Łączniki niskiego napięcia i źródła…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…