Metody sprawdzania elementów i układów pneumatycznych i hydraulicznych urządzeń systemów mechatronicznych
Zawód: technik mechatronik. Kwalifikacja: E.18. Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kurs: Przygotowanie do rozruchu urządzeń i systemów mechatronicznych. Moduł VII: Metody sprawdzania elementów i układów…
Metody sprawdzania elementów i układów elektrycznych urządzeń systemów mechatronicznych
Zawód: technik mechatronik. Kwalifikacja: E.18. Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kurs: Przygotowanie do rozruchu urządzeń i systemów mechatronicznych. Moduł VI: Metody sprawdzania elementów i układów…
Parametry urządzeń i systemów mechatronicznych na schematach i dokumentacji technicznej
Zawód: technik mechatronik. Kwalifikacja: E.18. Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kurs: Przygotowanie do rozruchu urządzeń i systemów mechatronicznych. Moduł V: Parametry urządzeń i systemów mechatronicznych…
Parametry urządzeń i systemów mechatronicznych
Zawód: technik mechatronik. Kwalifikacja: E.18. Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kurs: Przygotowanie do rozruchu urządzeń i systemów mechatronicznych. Moduł IV: Parametry urządzeń i systemów mechatronicznych.…
Układy zasilające w urządzeniach i systemach mechatronicznych
Zawód: technik mechatronik. Kwalifikacja: E.18. Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kurs: Przygotowanie do rozruchu urządzeń i systemów mechatronicznych. Moduł III: Układy zasilające w urządzeniach i…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…