Klasyfikacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu
Zawód: technik architektury krajobrazu. Kwalifikacja: R. 21. Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Kurs: Podstawy projektowania roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Moduł I: Klasyfikacja…
Inwentaryzacja szaty roślinnej
Zawód: technik architektury krajobrazu. Kwalifikacja: R. 21. Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Kurs: Podstawy projektowania roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Moduł II: Inwentaryzacja…
Analiza funkcjonalno-przestrzenna wnętrz ogrodowych
Zawód: technik architektury krajobrazu. Kwalifikacja: R. 21. Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Kurs: Podstawy projektowania roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Moduł III: Analiza…
Zasady kompozycji w projektowaniu roślinnych obiektów architektury krajobrazu
Zawód: technik architektury krajobrazu. Kwalifikacja: R. 21. Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Kurs: Podstawy projektowania roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Moduł IV: Zasady…
Wykonywanie projektów koncepcyjnych i technicznych obiektów roślinnych
Zawód: technik architektury krajobrazu. Kwalifikacja: R. 21. Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Kurs: Podstawy projektowania roślinnych obiektów architektury krajobrazu. Moduł V: Wykonywanie…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…