Rośliny przemysłowe
Zawody: technik rolnik, rolnik, technik agrobiznesu. Kwalifikacja: R. 3. Prowadzenie produkcji rolniczej. Kurs: Uprawa roślin. Moduł VI: Rośliny przemysłowe. Ebook i videocast.
Rośliny okopowe
Zawody: technik rolnik, rolnik, technik agrobiznesu. Kwalifikacja: R. 3. Prowadzenie produkcji rolniczej. Kurs: Uprawa roślin. Moduł V: Rośliny okopowe. Ebook i videocast.
Rośliny zbożowe ozime
Zawody: technik rolnik, rolnik, technik agrobiznesu. Kwalifikacja: R. 3. Prowadzenie produkcji rolniczej. Kurs: Uprawa roślin. Moduł IV: Rośliny zbożowe ozime. Ebook i videocast.
Rośliny zbożowe jare
Zawody: technik rolnik, rolnik, technik agrobiznesu. Kwalifikacja: R. 3. Prowadzenie produkcji rolniczej. Kurs: Uprawa roślin. Moduł III: Rośliny zbożowe jare. Ebook i videocast.
Rośliny paszowe w uprawie polowej
Zawody: technik rolnik, rolnik, technik agrobiznesu. Kwalifikacja: R. 3. Prowadzenie produkcji rolniczej. Kurs: Uprawa roślin. Moduł II: Rośliny paszowe w uprawie polowej. Ebook i videocast.
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…