Materiały budowlane i ich zastosowanie (roboty tapeciarskie)
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty tapeciarskie. Moduł I: Materiały budowlane i ich…
Sposoby przygotowywania podłoży pod powłoki malarskie oraz sprzęt i narzędzia do wykonywania robót malarskich
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty malarskie. Moduł VI: Sposoby przygotowywania podłoży pod…
Klasyfikacja, właściwości i zastosowanie materiałów malarskich
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty malarskie. Moduł V: Klasyfikacja, właściwości i zastosowanie…
Programy komputerowe wspomagające wykonywanie zadań
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty malarskie. Moduł IV: Programy komputerowe wspomagające wykonywanie…
Przyrządy i metody pomiarowe (roboty malarskie)
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 6. Wykonywanie robót malarsko - tapeciarskich. Kurs: Roboty malarskie. Moduł III: Przyrządy i metody pomiarowe…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…