Dokumentacja budowlana
Zawody: murarz - tynkarz, technik budownictwa. Kwalifikacja: B. 18. Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich. Kurs: Zaprawy i mieszanki betonowe. Moduł VII: Dokumentacja budowlana. Ebook, videocast…
Wykonywanie, przechowywanie i transport zapraw i mieszanek betonowych
Zawody: murarz - tynkarz, technik budownictwa. Kwalifikacja: B. 18. Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich. Kurs: Zaprawy i mieszanki betonowe. Moduł VI: Wykonywanie, przechowywanie i transport…
Narzędzia i sprzęt do wykonywania zapraw i mieszanek betonowych
Zawody: murarz - tynkarz, technik budownictwa. Kwalifikacja: B. 18. Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich. Kurs: Zaprawy i mieszanki betonowe. Moduł V: Narzędzia i sprzęt do…
Projektowanie zapraw i mieszanek betonowych
Zawody: murarz - tynkarz, technik budownictwa. Kwalifikacja: B. 18. Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich. Kurs: Zaprawy i mieszanki betonowe. Moduł IV: Projektowanie zapraw i mieszanek…
Wykonywanie pomiarów i badań zapraw murarskich oraz mieszanek betonowych
Zawody: murarz - tynkarz, technik budownictwa. Kwalifikacja: B. 18. Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich. Kurs: Zaprawy i mieszanki betonowe. Moduł III: Wykonywanie pomiarów i badań…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…