Materiały budowlane i ich zastosowanie (systemy suchej zabudowy)
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 1 Moduł I: Materiały…
Programy komputerowe wykorzystywane do sporządzania rysunkowej dokumentacji projektowej (sieci gazowe)
Zawody: technik urządzeń sanitarnych, monter sieci, instalacji i urządzeń sanitarnych, technik gazownictwa. Kwalifikacja: B. 8. Wykonywanie robót związanych z budową i remontem sieci komunalnych. Kurs:…
Elementy uzbrojenia gazociągów i przyłączy gazowych
Zawody: technik urządzeń sanitarnych, monter sieci, instalacji i urządzeń sanitarnych, technik gazownictwa. Kwalifikacja: B. 8. Wykonywanie robót związanych z budową i remontem sieci komunalnych. Kurs:…
Układy gazociągów
Zawody: technik urządzeń sanitarnych, monter sieci, instalacji i urządzeń sanitarnych, technik gazownictwa. Kwalifikacja: B. 8. Wykonywanie robót związanych z budową i remontem sieci komunalnych. Kurs:…
Rodzaje i układy gazociągów
Zawody: technik urządzeń sanitarnych, monter sieci, instalacji i urządzeń sanitarnych, technik gazownictwa. Kwalifikacja: B. 8. Wykonywanie robót związanych z budową i remontem sieci komunalnych. Kurs:…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…