Techniki montażu, rodzaje uszkodzeń oraz sposoby naprawy ścian działowych, sufitów podwieszanych i obudowy konstrukcji dachowych w systemie suchej zabudowy
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 1 Moduł VII: Techniki…
Narzędzia oraz sprzęt do montażu ścian działowych, sufitów podwieszanych oraz obudowy konstrukcji dachowych w systemie suchej zabudowy
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 1 Moduł VI: Narzędzia…
Izolacje ścian działowych, sufitów podwieszanych oraz obudowy konstrukcji dachowych
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 1 Moduł V: Izolacje…
Rodzaje systemów suchej zabudowy
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 1 Moduł IV: Rodzaje…
Przyrządy i metody pomiarowe (systemy suchej zabudowy)
Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 1 Moduł III: Przyrządy…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usługZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…