Obszar B

Techniki montażu

Techniki montażu

Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 2 Moduł IV: Techniki…
Izolacje

Izolacje

Zawód: monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja: B. 5. Montaż systemów suchej zabudowy. Kurs: Systemy suchej zabudowy - cz. 2 Moduł II: Izolacje.…

Hity Plantacji

  • Obszar T Zastawa i bielizna stołowa
    Zastawa i bielizna stołowa
    Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
  • Obszar T Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie
    Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie
    Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.
  • Obszar T Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług
    Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług
    Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł IV: Kalkulacja kosztów usług gastronomicznych i sprzedaż tych usług. Ebook i…