


Układy sterowania numerycznego
Zawody: operator obrabiarek skrawających, technik mechanik. Kwalifikacja: M. 19. Użytkowanie obrabiarek skrawających. Kurs: Podstawy automatyki dla branży mechanicznej. Moduł VII: Układy sterowania numerycznego. Ebook i…

Hydrauliczne i elektrohydrauliczne układy napędu i sterowania
Zawody: operator obrabiarek skrawających, technik mechanik. Kwalifikacja: M. 19. Użytkowanie obrabiarek skrawających. Kurs: Podstawy automatyki dla branży mechanicznej. Moduł VI: Hydrauliczne i elektrohydrauliczne układy napędu…

Pneumatyczne i elektropneumatyczne układy napędu i sterowania
Zawody: operator obrabiarek skrawających, technik mechanik. Kwalifikacja: M. 19. Użytkowanie obrabiarek skrawających. Kurs: Podstawy automatyki dla branży mechanicznej. Moduł V: Pneumatyczne i elektropneumatyczne układy napędu…

Układy sterowania przekaźnikowo - stycznikowego
Zawody: operator obrabiarek skrawających, technik mechanik. Kwalifikacja: M. 19. Użytkowanie obrabiarek skrawających. Kurs: Podstawy automatyki dla branży mechanicznej. Moduł IV: Układy sterowania przekaźnikowo - stycznikowego.…

Podstawowe układy automatyki
Zawody: operator obrabiarek skrawających, technik mechanik. Kwalifikacja: M. 19. Użytkowanie obrabiarek skrawających. Kurs: Podstawy automatyki dla branży mechanicznej. Moduł III: Podstawowe układy automatyki. Ebook i…
Hity Plantacji
-
Obszar T
Zastawa i bielizna stołowaZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł VII: Zastawa i bielizna stołowa. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Przygotowanie ofert usług gastronomicznychZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł II: Przygotowanie ofert usług gastronomicznych. Ebook i videocast.
-
Obszar T
Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanieZawód: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja: T. 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kurs: Planowanie usług gastronomicznych. Moduł I: Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie. Ebook i videocast.